Строителна борса „Партньори“


Какво предлагаме?

 

Строителна борса „Партньори” – Фактор Трейд ЕАД е верига от търговско-складови бази за продажба на строителни материали.

 

При нас ще намерите под един покрив над 8000 продукта за груб строеж и довършителни или ремонтни работи. Ние предлагаме на своите клиенти и партньори само най-доброто от водещите производители на възможно най-добрата цена. В зависимост от поръчаното количество предлагаме различни отстъпки от цената. От 01.08.2012 година стартира нова кампания за лоялните ни клиенти – на база определен брой пазарувания в нашите магазини, получавате карта за отстъпки. Повече информация за кампанията може да получите на място в магазините или на телефон 02/ 945 30 04.

 

P1080518P1080525

 

Предлаганите продукти могат да бъдат закупени на едро и дребно в складовата база и магазинната част. Двата ни склада се намират в град София, но осъществяваме доставка на строителни материали на територията на цяла България. Ако нямате възможност да дойдете на място в нашите складове, може да направите своето запитване за количество и цени чрез:
–   е-борса, http://www.factortrade.net/construction_exchange.htm

–   имейл sales@factortrade.net

–   телефон. 02/ 945 30 04, 02/ 490 11 30, 02/ 490 11 31

 

Екип от професионалисти работи по максимално бързото отговаряне на вашите въпроси.

Строителна борса "Партньори", бул. Ботевградско шосе, №435P1080556

 

Обучените консултанти ще Ви дадат професионален съвет за различните строителни материали, които предлагаме.

P1080529

Посетете ни на следните адреси:

–         Складовете са разположени в град София;

  • кв. Враждебна, бул. Ботевградско шосе № 435, (до бензиностанция OMV), виж Google maps

Как да стигнете с градски транспорт:

спирка Махала Батареята, автобуси: 12, 14, 90, 117, 118, 119

  • кв. Враждебна, бул. Ботевградско шосе № 296 (до спирка Махала Батареята) –  виж Google Maps

Как да стигнете с градски транспорт:

спирка Махала Батареята, автобуси: 12, 14, 90, 117, 118, 119

–         Интернет – www.factortrade.net 

 

На място може да видите:

 

Мострени зали на прозорци Велукс

 

В двата склада, намиращи се на бул. Ботевградско шосе № 435 (до бензиностанция OMV) и Ботевградско шосе №296, може да посетите мострените зали на покривни прозорци Велукс. Изпробвайте лично механизма на базовият им модел GZL и модела GGU – прозорец с полиуретаново покритие. Към прозорците могат да бъдат видени подходящи щори и сенници. Ще имате възможност лично да изпробвате външната щора с електрическо управление. Чрез натискането на един бутон вие получавате светлина и свеж въздух бързо и лесно. Това интелигентно решение се инсталира лесно и пренася неповторим уют във вашия дом.

 

Copy-of-P1050607P1080550

 

 

Мострени покриви

 

В склада на бул. Ботевградско шосе № 296 (до спирката Махала Батареята, автобуси: 117, 118, 119, 12, 14, 90), може да разгледате мострените покриви с керемиди Тондах и Брамак. Нашите консултанти ще отговорят на всичките Ви въпроси, свързани с покривната система. Кои са подходящите аксесоари за избрания от Вас модел керемиди. Каква е разходната им норма и тегло на кв.м.

Мострен покрив БрамакМострен покрив ТондахМострен покрив Тондах

Запознайте се предварително с начина, по-който ще изглежда вашият покрив. Подобен ефект може да бъде постигнат единствено, когато е представено цялостното решение – керемидите са поставени, заедно с подходящите за тях капаци. Избор, базиран единствено на видяна единична бройка, може да се окаже неудовлетворяващ впоследствие. Някои керемиди, в зависимост от начина, по който се приплъзват придобиват много по-различна визия.

 

За Строителна борса „Партньори” – Фактор Трейд ЕАД

 

За да отговорим на пазарните изисквания и на изискванията на нашите клиенти, разработихме комплексна услуга, изразяваща се в: доставка на стоки имащи характеристика на строителни материали, извършване на строително – монтажни дейности, осигуряване на транспорт и логистика за нуждите на конкретния обект (проект) на клиента. Така описаната комплексна услуга ние развиваме, чрез съчетаването на собственото ноу хау в областта на търговията (складови бази, директни договори с производители и вносители, обучен персонал, специализиран софтуер за цялостно управление на бизнеса, собствен разнообразен автопарк) и договорени партньорства с контрагенти специализирани в извършването на конкретни видове строително – монтажни дейности. В тази връзка дружеството е регистриран член на Камарата на строителите в България, а също така дружеството има разработени и внедрени системи за управление на качеството: EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2005, и BS OHSAS 18001:2007.Фактор Трейд - транспарант

Нашият екип работи за успешното осъществяване на вашите проекти. Получете по телефон или електронен път, бързо и лесно консултация от професионално обучените консултанти на Строителна борса „Партньори” или заповядайте на място в складовите ни бази, в град София.

Ние се развиваме и усъвършенстваме, за да Ви предложим професионално и качествено обслужване.

 

За връзка с нас, посетете страницата „Направи поръчка“