Топлоизолационни системи > Статии > Каменна и стъклена вата > Най-продавани марки вати > Стъклена вата – ЦЕНИ IsoverСтъклена вата  – ЦЕНИ Isover
Стъклена вата – ЦЕНИ Isover

Сен-Гобен Изовер е направлението за изолации в „Констракшън Продъктс“ на Сен-Гобен Груп. 
Изовер предлага ефективни топло- и звукоизолационни решения за изграждане на енергоефективни сгради, като осигурява сигурност на обитателите и спомага за опазването на околната среда. За изпълнението на тази цел Изовер разполага с най-добрите технологии за производството и приложенията на стъклена минерална вата, каменна минерална вата, експандиран и екструдиран полистерен. 

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ: 02/ 945 30 04
ЦЕНИТЕ СА ПРОМОЦИОНАЛНИ !

 

 

[table "17" not found /]

 

*Допълнителна отстъпка при големи количества.

 

Изолационните материали – минерални вати се произвеждат от вулканична скала и затова често се наричат каменни вати и притежават уникални свойства: топлоизолация,огнеустойчивост, водоустойчивост, звукопоглъщане, стабилност на размерите. За разлика от другите изолационни материали са паропроницаеми, лесни са за работа и монтаж. Коефициента им на топлопроводимост варира от 0,045-0,055 W/m.K съответно за лека и тежка минерална вата. Нишките на минералната вата са негорими. Издържат на повече от 1000°С без да се разтопят. Импрегнираната минерална вата е водоотблъскваща, макар и порест материал. Абсорбира вода само, когато тя прониква в материала под налягане. След спиране на налягането водата се изпарява, материалът изсъхва и възстановява първоначалните си изолационни качества. Специалната структура на влакната в каменната вата обезпечава високата механична якост на материала.

info

 

Comments are closed.