Работа с калкулатора


Работа с калкулатора

Калкулаторът е създаден с цел да се сметне цената на кв.м. при положена цялостна топлоизолационна система, съобразно разходните норми на материалите и техните цени. Може да избирате готови системи на различни производители с техните продукти, а може да си направите и своя собствена система , която да е комбинация от всички тях.

 

Всяка една от системите на производителите притежава различен гаранционен срок при избор на определени продукти в нея – вижте повече в менюто „КРИТЕРИИ ЗА ИЗБОР“. Съответната гаранция се дава от производителя ако са изпълнени условията : изолираният обект да е цялостна фасада (не влизат единични апартаменти от кооперация) и да се осъществи контрол от производителя за спазване изискванията за полагане на материалите в процеса на изпълнение.

 

1-ва стъпка :

Отидете в „Калкулатор“ от ляво на екрана и от падащото меню изберете желаната система.

Ако изберете „Направи собствена система“ Вие ще имате възможност да създадете своя индивидуална система с желаните продукти от всички производители.

 

01.calculator-help

 

2–ра стъпка :

След като сте избрали топлоизолационна система, калкулатора зарежда таблица, в която трябва да изберете продукти от различните етапи при топлоизолиране. За да се активира калкулатора най -напред в полето “Посочете площ в кв.м.“ трябва да посочите с число желаната квадратура.
В падащите менюта на всеки един от етапите са изброени продуктите, от които може да изберете само един от тях. За улеснение срещу всеки продукт излиза неговата цена с ДДС – това е направено с цел ако в даден етап участват повече от един продукт да имате възможност да изберете по-евтин или по-скъп вариант според предпочитанията.

 

02.calculator-help

 

3-та стъпка:

След избиране на определен продукт при всеки един етап, в колона „Количество“ се пресмята необходимото количество на материала за зададената квадратура според неговата разходна норма. Колона „Опаковка“ показва количеството на материала, което е под формата на цели опаковки, а в колона „Цена“ е сметната крайната сума за всеки един от етапите.

 

03.calculator-help

 

Най-накрая под таблицата се извежда обобщена информация за посочената от вас квадратура, общата сума на целия пакет за тази квадратура и цената за 1 кв.м.

Всичко това може да го запазите като файл, да го разпечатате или директно да направите он-лайн поръчка, след като въведете Вашите координати, данни за фактуриране и адреса на доставка.