Поръчка в E-магазин


Поръчайте топлоизолационни материали бързо и лесно само в 4 стъпки

Посочете продукт ( Вижте всички продукти по-долу)

Количество в бр.

Вашето име (задължително)

Вашият телефон (задължително)

Вашият Email (задължително)

Населено място

Допълнително съобщение

1. За да разгледате различните видове топлоизолационни материали сортирани по вид – плочи, лепила, дюбели, шпакловки, мрежи, грундове и крайни покрития, отидете в лявото меню „Е-магазин / Всички материали”. Там са поместени продуктите на всички производители. Под тях може да разгледате и цялостни топлоизолационни системи с различни гаранционни срокове на водещите производители в бранша .

 

01.home-screen

 

2. След като изберете желан продукт, може да въведете конкретното количество в полето „Количество”, то може да бъде променяно и на последната 4 стъпка. Натиснете бутон „Поръчай”, намиращ се след полето „Количество“.

 

02.products-list-screen

 

3. Веднага след като изберете бутон „Поръчай”, в лявото меню под „Количка” се появява вашата поръчка. Може да премахвате от продуктите, които считате, че не са Ви необходими и да добавяте нови. След като приключите с пазаруването си, натиснете линка „Потвърдете вашата поръчка”, той ще Ви отведе до последната стъпка – въвеждане на данните Ви за контакт.

 

03.kolichka-screen

 

4. В последната стъпка Вие може все още да променяте желаното количество от избрания продукт, да премахвате продукти. След като сте сигурни в направената поръчка, въведете своите данни за контакт. Те са от съществено значение, за да могат консултантите от Строителна борса „Партньори”, да се свържат с вас и да уточнят удобното време за доставка. Ако не разполагате с възможност да вземете от складовите ни бази поръчаните продукти, можем да Ви осигурим транспорт. В тази случай, когато консултанта се свърже с вас ще Ви представи цената за осъществяването на транспортната услуга до вашия обект и ако тя Ви устройва поръчката се финализира.

 

04.order-final-screen