Топлоизолационни системи > Статии > Каменна и стъклена вата > Най-продавани марки вати > ROCKWOOL – ЦЕНИROCKWOOL – ЦЕНИ
ROCKWOOL – ЦЕНИ

ROCKWOOL Group е световен лидер в производството на изолация от каменна вата. Ние предлагаме пълна гама от устойчиви изолационни продукти с високи технически характеристики за строителната промишленост.

Нашите изолационни продукти се основават на новаторска технология за каменна вата и днес ние сме световен лидер в производството на изолация от каменна вата.

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ: 02/ 945 30 04 

ЦЕНОВА ЛИСТА 2017: при запитване

 

*Допълнителна отстъпка при големи количества.

Поръчайте сега:

СнимкаПродуктЦена на кв.м. с ДДС

Каменна вата  30 кг.  5 см. Multirock (Rockwool)

Ламбда 0,037W/mK
1 пакет = 10.8 кв.м.

3.24 лв.налична

Каменна вата  30 кг.  10 см. Multirock (Rockwool)

Ламбда 0,037W/mK
1 пакет = 5,76 кв.м.

6.48 лв.налична

Каменна вата  50 кг.  5 см. Airrock ND - (Rockwool)

Ламбда 0,035W/mK
1 пакет = 8.64 кв.м.

5.40 лв. налична

Каменна вата  50 кг.  10 см. Airrock ND - (Rockwool)

Ламбда 0,035W/mK
1 пакет = 4.32 кв.м.

10.80 лв. налична

 

Изолационните материали – минерални вати се произвеждат от вулканична скала и затова често се наричат каменни вати и притежават уникални свойства: топлоизолация,огнеустойчивост, водоустойчивост, звукопоглъщане, стабилност на размерите. За разлика от другите изолационни материали са паропроницаеми, лесни са за работа и монтаж. Коефициента им на топлопроводимост варира от 0,045-0,055 W/m.K съответно за лека и тежка минерална вата. Нишките на минералната вата са негорими. Издържат на повече от 1000°С без да се разтопят. Импрегнираната минерална вата е водоотблъскваща, макар и порест материал. Абсорбира вода само, когато тя прониква в материала под налягане. След спиране на налягането водата се изпарява, материалът изсъхва и възстановява първоначалните си изолационни качества. Специалната структура на влакната в каменната вата обезпечава високата механична якост на материала.

 

*Колкото по-малка е стойността на ламбда λ за даден материал, то толкова по- добри изолационни свойства той притежава. Материалите с коефициент на топлопроводност по-нисък от 0,25 W/m.K, се приемат за топлоизолационни.

info

 

Comments are closed.